Οχι απαραίτητα. Το κράβ μαγκά απευθύνεται σε καθημερινούς ανθρώπους, δεν χρειάζεται να είσαι ”υπερ-αθλητής” για να ”αντέξεις” στο μάθημα. Μπορείς να ξεκινήσεις από οποιαδήποτε φυσική κατάσταση βρίσκεσαι.

Είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση γιατί βασίζεται σε ενστικτώδης κινήσεις-αντιδράσεις που ήδη κάνουμε. Από τα πρώτα μαθήματα μπορείς να αντιμετωπίσεις απλές απειλές και εντός λίγων μηνών θα βρίσκεσαι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο.

Ο εκπαιδευτής Στυλιανέλης Πέτρος, έχει λάβει πιστοποίηση και έχει αποφοιτήσει από τη σχολή εκπαιδευτών IKMF – της μεγαλύτερης ομοσπονδίας παγκοσμίως. Κατέχει το βαθμό G5 και ως εκπαιδευτής της IKMF συνεχίζει να ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα πάνω σε νέες τεχνικές όπως προβλέπεται για όλους τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας μας.
Η ομοσπονδία της IKMF (International Krav Maga Federation) είναι η μόνη αυθεντική, διότι ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Grand Master Imi μαζί με τους πιό υψηλόβαθμους μαθητές του, ένας εκ των οποίων ο Avi Moyal, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος της IKMF. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε και εσείς να ψάξετε στο διαδίκτυο και να ανακαλύψετε για την IKMF κατευθείαν από την πηγή: http://kravmaga-ikmf.com/ και http://www.kravmaga.gr/


Επιβάλλεται! Οι γυναίκες είναι οι πρώτοι στόχοι κακοποιών και εκτός των κοινών κινδύνων, πολύ συχνά πέφτουν θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων. Το κράβ μαγκά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιθανές απειλές και επιθέσεις και σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

Και βέβαια μπορεί και θα λέγαμε πως είναι και απαραίτητο. Υπάρχει παιδικό τμήμα κράβ μαγκά και εκεί μαθαίνει το παιδί πως να αντιμετωπίζει το bullying χωρίς όμως να προάγει την επιθετικότητα, καθώς επίσης  μαθαίνει πως να διαφεύγει από ενήλικες που θα προσπαθήσουν να το βλάψουν.

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, είναι δωρεάν. ‘Οπως δωρεάν είναι και το πρώτο μάθημα γνωριμίας.

Ναι μπορείς να κάνεις εφόσον ενημερώσεις τον εκπαιδευτή για τον τραυματισμό σου ούτως ώστε να προσαρμόσει το μάθημα στις ανάγκες σου.

Η αυτοάμυνα είναι δικαίωμα όλων. Το κράβ μαγκά ως σύγχρονο σύστημα αυτοάμυνας μπορεί να διδαχτεί και σε υπέρβαρα άτομα. Παράλληλα είναι μια πολύ καλή μορφή εκγύμνασης ώστε να σας βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους σας. Έχουμε πολλά παραδείγματα μαθητών που ξεκίνησαν με πολλά κιλά και με συστηματική προπόνηση (και σωστή διατροφή) κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν το σώμα τους!

Βεβαίως μπορείτε, στα μαθήματα μας συμμετέχουν και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα.
Αν το θέλετε υπάρχει και η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα.

Ασφαλώς δεν είναι μόνο τυποποιημένες τεχνικές.
Το κραβ μαγκά είναι μια πολύ καλή μορφή εκγύμνασης, ήπια για τους αρχάριους και όσο ανεβαίνει το επίπεδο προοδευτικά αυξάνεται και η ένταση.
Στη σχολή μας χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία εκγύμνασης όπως
kettlebells, medicine balls, ιμάντες TRX, ελβετικές μπάλες, λάστιχα αντίστασης, μονόζυγα, jumping boxes κ.α, κάνοντας το μάθημα πολύ συναρπαστικό!

 Όταν νιώθεις έτοιμος/η να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε μια ενδεχόμενη απειλή ή επίθεση, σίγουρα τονώνεται και η αυτοπεποίθηση σου. Καθώς μέσα από την εκπαίδευση αλλάζει ο τρόπος που πλέον σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου, ”χτίζεις” παράλληλα την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου.

Για τα πρώτα μαθήματα δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός ούτε ειδικά ρούχα. Αργότερα θα χρειαστείς ένα σπασουάρ και γάντια MMA, τα οποία έχουν χαμηλό κόστος.
Οπότε φόρεσε τη φόρμα σου και ελά!

About Us

 

Προετοιμάζουμε τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλίας

Όροι Χρήσης – Προσωπικά Δεδομένα

Contact Info

 

Τατοϊου 162, Ν. Ερυθραία

Τηλ.: 6941657607 & 2108003754

E-mail: survivalkrav@gmail.com
petrostyl@yahoo.gr

FACEBOOK : /SurvivalMode.KravMaga/

Like Us On Facebook