ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ; ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ KRAV MAGA;

Ο εκπαιδευτής Νίκος Τσιμιδόπουλος, είναι Εξουσιοδοτημένος Εκπαιδευτής της IKMF – της μεγαλύτερης ομοσπονδίας παγκοσμίως.

Συνεχίζει να ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα πάνω σε νέες τεχνικές όπως προβλέπεται για όλους τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας μας.

Η ομοσπονδία της IKMF (International Krav Maga Federation) είναι η μόνη αυθεντική, διότι ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Grand Master Imi μαζί με τους πιό υψηλόβαθμους μαθητές του, ένας εκ των οποίων ο Avi Moyal, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος της IKMF. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε και εσείς να ψάξετε στο διαδίκτυο και να ανακαλύψετε για την IKMF κατευθείαν από την πηγή: http://kravmaga-ikmf.com/ και http://www.kravmaga.gr/

ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Επιβάλλεται!  Οι γυναίκες είναι οι πρώτοι στόχοι κακοποιών και εκτός των κοινών κινδύνων, πολύ συχνά πέφτουν θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων.

Το κράβ μαγκά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιθανές απειλές και επιθέσεις και σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

Και βέβαια μπορεί και θα λέγαμε πως είναι και απαραίτητο.

Υπάρχει παιδικό τμήμα κράβ μαγκά και εκεί μαθαίνει το παιδί πως να αντιμετωπίζει το bullying χωρίς όμως να προάγει την επιθετικότητα, καθώς επίσης μαθαίνει πως να διαφεύγει από ενήλικες που θα προσπαθήσουν να το βλάψουν.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ;

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, είναι δωρεάν. Όπως δωρεάν είναι και το πρώτο μάθημα γνωριμίας.

ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Ναι μπορείς να κάνεις εφόσον ενημερώσεις τον εκπαιδευτή για τον τραυματισμό σου ούτως ώστε να προσαρμόσει το μάθημα στις ανάγκες σου.

ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Η αυτοάμυνα είναι δικαίωμα όλων. Το κράβ μαγκά ως σύγχρονο σύστημα αυτοάμυνας μπορεί να διδαχτεί και σε υπέρβαρα άτομα. Παράλληλα είναι μια πολύ καλή μορφή εκγύμνασης ώστε να σας βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους σας. Έχουμε πολλά παραδείγματα μαθητών που ξεκίνησαν με πολλά κιλά και με συστηματική προπόνηση (και σωστή διατροφή) κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν το σώμα τους!

ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ/ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Βεβαίως μπορείτε, στα μαθήματα μας συμμετέχουν και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα.
Αν το θέλετε υπάρχει και η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ;

Ασφαλώς δεν είναι μόνο τυποποιημένες τεχνικές.

Το κραβ μαγκά είναι μια πολύ καλή μορφή εκγύμνασης, ήπια για τους αρχάριους και όσο ανεβαίνει το επίπεδο προοδευτικά αυξάνεται και η ένταση.

Στη σχολή μας χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία εκγύμνασης όπως kettlebells, medicine balls, ιμάντες TRX, ελβετικές μπάλες, λάστιχα αντίστασης, μονόζυγα, jumping boxes κ.α, κάνοντας το μάθημα πολύ συναρπαστικό!

ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ;

Όταν νιώθεις έτοιμος/η να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε μια ενδεχόμενη απειλή ή επίθεση, σίγουρα τονώνεται και η αυτοπεποίθηση σου. Καθώς μέσα από την εκπαίδευση αλλάζει ο τρόπος που πλέον σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου, ”χτίζεις” παράλληλα την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ;

Για τα πρώτα μαθήματα δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός ούτε ειδικά ρούχα. Αργότερα θα χρειαστείς ένα σπασουάρ και γάντια MMA, τα οποία έχουν χαμηλό κόστος.

Οπότε φόρεσε τη φόρμα σου και έλα!