Η ΣΧΟΛΗ

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://survivalkravmaga.gr/wp-content/uploads/2023/10/SURVIVAL-MODE-LOGO-TRANSPARENT-optimized.png

Αυτοάμυνα & αυτοπροστασία ενάντια σε έναν ή περισσότερους αντιπάλους

Καλώς ήρθατε στην σχολή Survival Mode Krav Maga ! Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση μέσω του αποτελεσματικού συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την τεχνική και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να προστατευτείτε και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Εξερευνήστε τη σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και ελάτε να γίνετε μέρος της οικογένειάς μας στο Krav Maga!

Η σχολή μας βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία, στην οδό Τατοϊου 162 και είναι δίπλα απο τον κόμβο Βαρυμπόμπης (δίπλα από τα Everest). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε κοντά μας πολύ εύκολα ακόμα και αν έρχεστε από όμορους δήμους των Βορείων Προαστίων, όπως Κηφισιά, Πολιτεία, Μαρούσι, Δροσιά, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και αλλού.

Έξω ακριβώς από τη σχολή υπάρχει χώρος στάθμευσης καθώς και στον δρόμο οπότε δεν θα ανησυχήσετε ποτέ που θα αφήσετε το αυτοκίνητο ή το ποδήλατο σας.

ΤΜΗΜΑΤΑ

KRAV MAGA

KRAV MAGA ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Το Krav Maga για ενήλικους είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας σχεδιασμένο για ενήλικους που εστιάζει στην αυτοπροστασία και την αποφυγή επιθέσεων.
KRAV MAGA ΠΑΙΔΙΚΟ
Τα παιδιά θα μάθουν όχι μόνο πώς να αμυνθούν από φυσικές απειλές, αλλά και πώς να διαχειρίζονται το άγχος και να αναπτύσσουν την αίσθηση της ευαισθησίας και του σεβασμού προς τους άλλους.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ KRAV MAGA
Τα ιδιαίτερα μαθήματα Krav Maga που διοργανώνουμε αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για εξατομικευμένη εκπαίδευση και εξέλιξη των ικανοτήτων σας στο Krav Maga. Τα μαθήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είτε επιδιώκετε να βελτιώσετε την αυτοπροστασία σας, είτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Σε όλα μας τα τμήματα μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προσωπικής προπόνησης. Η ολοκληρωτική επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή σας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες θα επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.
Αυτοάμυνα για Γυναίκες
Με μια εξειδικευμένη προσέγγιση που συνδυάζει βαθιά κατανόηση της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας, εμπειρία πολλών ετών και τεχνικές αυτοάμυνας.
CROSS TRAINING
Το πιό διαδεδομένο πρόγραμμα γυμναστικής σήμερα. Γυμνάζεται όλο το σώμα και βασίζεται στην εναλλαγή λειτουργικών ασκήσεων όπως έλξεις, κάμψεις, καθίσματα, τρέξιμο και άρση βαρών. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος γίνεται με μεγάλη ένταση και μικρά διαλείμματα. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική αντοχή, τη δύναμη, την ευλιγισία και πλήθος παραμέτρων.

Η ΣΧΟΛΗ

SAM_6212
SAM_6207
SAM_5992
survival mode μεσα 2
SAM_5968
σχολη survival
survival mode μεσα 1
survival mode μεσα 3
SAM_5980
SAM_5986
SAM_5993
SAM_5998
SAM_6014
SAM_6190
SAM_6193
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ