⇒Η σχολή της Νέας Ερυθραίας βρίσκεται Τατοϊου 162 και είναι δίπλα απο τον κόμβο Βαρυμπόμπης (δίπλα από τα Everest). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε κοντά μας πολύ εύκολα ακόμα και αν έρχεστε από όμορους δήμους των Βορείων Προαστίων, όπως Κηφισιά, Πολιτεία, Μαρούσι, Δροσιά, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και αλλού.
Έξω ακριβώς από τη σχολή υπάρχει χώρος στάθμευσης καθώς και στον δρόμο οπότε δεν θα ανησυχήσετε ποτέ που θα αφήσετε το αυτοκίνητο ή το ποδήλατο σας.
⇒Η σχολή της Κηφισιάς βρίσκεται Λεωφ. Κηφισίας 255 και είναι ενδιάμεσα απο την πλατεία Κηφισιάς και το Ζηρίνειο.
Οι σχολές μας είναι απόλυτα ασφαλείς και τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας ώστε να κάνετε την προπόνηση σας εσείς ή τα παιδιά σας χωρίς άγχος.
Επίσης διαθέτουμε ευρεία γκάμα από γυμναστικά εργαλεία, όπως Κettlebells, ελβετικές μπάλες, μονόζυγα, ιμάντες TRX, jumping boxes, strobe lights και μουσική για να κάνουμε κάθε μάθημα μοναδικό!

 

Νεα Ερυθραία, Τατοϊου 162

Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 255

About Us

 

Προετοιμάζουμε τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλίας

Όροι Χρήσης – Προσωπικά Δεδομένα

Contact Info

 

Τατοϊου 162, Ν. Ερυθραία και Λεωφ.Κηφισίας 255, Κηφισιά

Τηλ.: 6945707800
6980263672
210 8169055

E-mail: survivalkrav@gmail.com
petrostyl@yahoo.gr

FACEBOOK : /SurvivalMode.KravMaga/

Like Us On Facebook

 
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar