Κραβ Μαγκά για Παιδιά

τεχνικές αυτοάμυνας προσεκτικά προσαρμοσμένες

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ KRAV MAGA

___________

Kiddy Krav Maga
για ηλικίες από 5 – 7 ετών
Kids Krav Maga
για ηλικίες από 8 – 10 ετών
Junior Krav Maga
για παιδιά από 11 – 14 ετών

Σας ενημερώνουμε ότι στην σχολή μας στην Νεα Ερυθραια λειτουργεί νέο παιδικό τμήμα στην Κραβ Μαγκά για παιδιά ηλικίας 5-14 ετών με την πιστοποίηση της ομοσπονδίας IKMF.

Τα μαθήματα είναι καθημερινά απο Δευτέρα εως Παρασκευή στις 17:00-18:00 και 18.00-19.00.
Τα τμήματα χωρίζονται σε τρεις ηλικιακές ομάδες. Το kiddy krav maga για ηλικίες από 5 – 7 ετών, το kids Krav maga για ηλικίες από 8 – 10 ετών και το junior krav maga για παιδιά από 11 – 14 ετών.

Τι είναι το Κραβ Μαγκά για Παιδιά;

Το Κραβ Μαγκά για Παιδιά (συνήθως αναφέρεται ως Kid Krav) εξελίχτηκε από την IKMF ως τμήμα των λύσεων αυτοάμυνας οι οποίες δημιουργήθηκαν για τους διάφορους τομείς του Κραβ Μαγκά για Πολίτες.

Η παιδική αυτοάμυνα καθιστά ικανά τα παιδιά, σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να μάθουν τεχνικές αυτοάμυνας προσεκτικά προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν με την ηλικία, καθώς και τις φυσικές και πνευματικές τους ικανότητες.

Μέσω της εξάσκησης στο Κραβ Μαγκά τα παιδιά διδάσκονται πώς να αναγνωρίζουν συνηθισμένες απειλές, όπως παλληκαράδες (bullies) και απαγωγείς. Η εξάσκηση στοχεύει επίσης στο να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή τους, να χτίσει αυτοπεποίθηση, σεβασμό και πειθαρχία. Οι μέθοδοι του Κραβ Μαγκά για παιδιά της IKMF, ειδικά στις νεώτερες ηλικίες, διδάσκονται στα παιδιά κυρίως μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να αναπτύσσουν τον συντονισμό των μελών του σώματός τους, να ακολουθούν οδηγίες και να βελτιώνουν την αυτοπεποίθησή τους. Μέσω των παιχνιδιών αυτών τα παιδιά μαθαίνουν πώς να αποφεύγουν τις επιθέσεις και πώς να αμύνονται όταν αυτό είναι απαραίτητο, με τελικό σκοπό τη διαφυγή. Το Κραβ Μαγκά για παιδιά ανοιχτά και με προσοχή εξηγεί στα παιδιά σενάρια επιθέσεων τις οποίες είναι πιθανόν να δεχτούν, τη διαφορά μεταξύ του να υποστούν τις ενοχλήσεις ενός παλληκαρά συμμαθητή τους ή ενός αγνώστου ενήλικα, τις επιλογές τους καθώς και το ποια πρέπει να είναι η αντίδρασή τους αναλογικά σε κάθε περίπτωση κ.α.

Τα παιδιά τα οποία εξασκούνται στο Κραβ Μαγκά διδάσκονται πώς να δεσμεύονται σε έναν στόχο και αποκτούν υπομονή, επιμονή και αντοχή. Διδάσκονται πώς να εκτιμούν και να είναι υπερήφανα για τις κατακτήσεις τους όταν μαθαίνουν μία καινούργια τεχνική ή περνούν τις εξετάσεις επιπέδων τους.

Αποκτούν μία χειροπιαστή αίσθηση του μονοπατιού το οποίο βαδίζουν και της προόδου τους και συνειδητοποιούν ότι κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος. Στη διαδικασία αυτή κάνουν επίσης και μία καταπληκτική και ειδικά σχεδιασμένη για την ηλικία τους γυμναστική!

ΑΠΕΙΛΕΣ

Μπορούμε να κατατάξουμε τις απειλές τις οποίες είναι πιθανόν να κληθεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί σε τρεις κατηγορίες:

  • Κινδύνους από το περιβάλλον τους.
  • Κινδύνους κατά της ζωής τους από ενήλικες.
  • Αντιμετώπιση ενδοσχολικών απειλών, επιθέσεων ή καυγάδων με συμμαθητές τους ή άλλα παιδιά.

Ελάτε να γνωρίσετε το παιδικό Krav Maga

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6941-657607

210 81 69 055

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Τατοϊου 162, Ν. Ερυθραία
E-mail: [email protected]