ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

IKMF

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

IKMF International Krav Maga Federation

η μεγαλύτερη ομοσπονδία Krav Maga παγκοσμίως

https://survivalkravmaga.gr/wp-content/uploads/2016/01/logopr.jpg

Η International Krav Maga Federation είναι η μεγαλύτερη ομοσπονδία Krav Maga παγκοσμίως. Η ίδρυση της ομοσπονδίας έγινε από τον ίδιο τον Imi Lichtenfeld μαζί με κάποιους από τους πιο υψηλόβαθμους μαθητές του, ένας εξ αυτών ο Master Avi Moyal που είναι έως σήμερα ο πρόεδρος της IKMF και διαδίδει το Κράβ Μαγκά σε όλο τον κόσμο συνεχίζοντας το όραμα του Grand Master Imi.

Πολλές χώρες ανά τον κόσμο, εμπιστεύονται στην ομοσπονδία μας να εκπαιδεύσουν τα Σώματα Ασφαλείας τους, όπως η YAMAM (Ισραηλινά SWAT), η Royal Thai Navy Seals, η Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων, αλλά και άλλες χώρες που δεν επιθυμούν να το γνωστοποιήσουν.

Εμείς οι εκπαιδευτές, εκπαιδευόμαστε από τα πιo έμπειρα και πιo καταρτισμένα μέλη της Global Instructor Team της IKMF. Ανανεώνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας πάνω σε τεχνικές, μέσω σεμιναρίων από τους GIT‘s που έρχονται στην Ελλάδα πολλές φορές μέσα στο χρόνο.

Οι μαθητές έχουν το προνόμιο να παρακολουθούν μια πληθώρα από γεγονότα, όπως δεκάδες σεμινάρια, camps και φυσικά εξετάσεις.

Από το 2012 οι εξετάσεις γίνονται με το πλέον σύγχρονο τρόπο, μέσω ενός προγράμματος της συσκευής i-pad, όπου ο κάθε μαθητής και ο εκπαιδευτής του, βλέπουν την απόδοση και τα αδύνατα σημεία του κάθε μαθητή συγκεκριμένα και συγκεντρωτικά, ώστε αυτά να διορθωθούν άμεσα.

Είναι γεγονός ότι η ομοσπονδία μας έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και ανανεώνεται συνεχώς!

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό: Ότι το κλίμα μεταξύ μας είναι οικογενειακό, είναι τιμή και χαρά μας να είμαστε μέλη της αυθεντικής και μεγαλύτερης ομοσπονδίας Krav Maga στον κόσμο: της IKMF!