ΚRAV MAGA

Το Κραβ Μαγκά είναι το πιο σύγχρονο σύστημα αυτοάμυνας. Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυσικής κατάστασης και σε άτομα τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θέλουν να μάθουν να αμύνονται σε όλα τα πιθανά σενάρια απειλής. Σκοπός είναι η ασφάλεια του πολίτη μαθαίνοντας απλές τεχνικές που ακολουθούν τις φυσικές κινήσεις του σώματος. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και προάγει την αυτοπεποίθηση.

CROSS TRAINING

Cross Training

Το πιό διαδεδομένο πρόγραμμα γυμναστικής σήμερα. Γυμνάζεται όλο το σώμα και βασίζεται στην εναλλαγή λειτουργικών ασκήσεων όπως έλξεις, κάμψεις, καθίσματα, τρέξιμο και άρση βαρών. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος γίνεται με μεγάλη ένταση και μικρά διαλείμματα. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική αντοχή, τη δύναμη, την ευλιγισία και πλήθος παραμέτρων.

ΠΑΙΔΙΚΟ KRAV MAGA

Τα παιδιά μαθαίνουν να προστατεύουν
τα ίδια τον εαυτό τους μέσω αυτοάμυνας, καθώς θα μάθουν να αναγνωρίζουν πιθανές απειλές, όπως το bullying και απαγωγείς.
Με τεχνικές ειδικά διαμορφωμένες και προσαρμοσμένες στην ηλικία, τις φυσικές και πνευματικές τους δυνατότητες, τα παιδιά θα χτίσουν αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, επιμονή, πειθαρχία και σεβασμό.

PERSONAL TRAINING

Σε όλα μας τα τμήματα μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προσωπικής προπόνησης. Η ολοκληρωτική επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή σας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες θα επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

About Us

 

Προετοιμάζουμε τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλίας

Όροι Χρήσης – Προσωπικά Δεδομένα

Contact Info

 

Τατοϊου 162, Ν. Ερυθραία

Τηλ.: 6941657607 & 2108003754

E-mail: survivalkrav@gmail.com
petrostyl@yahoo.gr

FACEBOOK : /SurvivalMode.KravMaga/

Like Us On Facebook