ΤΜΗΜΑΤΑ

KRAV MAGA

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Το Krav Maga για ενήλικους είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας σχεδιασμένο για ενήλικους που εστιάζει στην αυτοπροστασία και την αποφυγή επιθέσεων.
Τα παιδιά θα μάθουν όχι μόνο πώς να αμυνθούν από φυσικές απειλές, αλλά και πώς να διαχειρίζονται το άγχος και να αναπτύσσουν την αίσθηση της ευαισθησίας και του σεβασμού προς τους άλλους.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ KRAV MAGA
Τα ιδιαίτερα μαθήματα Krav Maga που διοργανώνουμε αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για εξατομικευμένη εκπαίδευση και εξέλιξη των ικανοτήτων σας στο Krav Maga. Τα μαθήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είτε επιδιώκετε να βελτιώσετε την αυτοπροστασία σας, είτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Σε όλα μας τα τμήματα μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προσωπικής προπόνησης. Η ολοκληρωτική επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή σας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες θα επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.
Με μια εξειδικευμένη προσέγγιση που συνδυάζει βαθιά κατανόηση της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας, εμπειρία πολλών ετών και τεχνικές αυτοάμυνας.
CROSS TRAINING
Το πιό διαδεδομένο πρόγραμμα γυμναστικής σήμερα. Γυμνάζεται όλο το σώμα και βασίζεται στην εναλλαγή λειτουργικών ασκήσεων όπως έλξεις, κάμψεις, καθίσματα, τρέξιμο και άρση βαρών. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος γίνεται με μεγάλη ένταση και μικρά διαλείμματα. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική αντοχή, τη δύναμη, την ευλιγισία και πλήθος παραμέτρων.